Drejtoni me kujdes

Shikoni më shumë

Shërbime

Në Euro control, ne jemi më shumë se vetëm kontroll teknik. Ne jemi partneri juaj i besuar për të siguruar që automjeti juaj të funksionojë pa të meta. Na zgjidhni ne dhe automjeti juaj do të jetë në duar të sigurta.

Kontroll Teknik

Homologim

A-test

Regjistrim të automjetit të ri

Regjistrim dhe çregjistrim

Nxjerrje procure

Sigurim

Karton i gjelbër

Sigurimi i përgjegjësisë automobilistike

Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Sigurimi kasko

Sigurimi i banesës dhe pajisjeve shtëpiake

Rreth nesh

Mirë se vini në Euro control, partneri juaj i besuar në garantimin e sigurisë, performancës dhe besueshmërisë së automjeteve tuaja. Me një pasion për përsosmërinë e automobilave dhe një përkushtim ndaj saktësisë, jemi etabluar si lider në fushën e kontrollit teknik të automobilave.

Misioni

Misioni ynë është i thjeshtë por jetik: të fuqizojmë pronarët e automjeteve, blerësit dhe shitësit me një pasqyrë gjithëpërfshirëse për gjendjen e automobilëve të tyre. Ne besojmë se njohuria është çelësi i vendimeve të informuara dhe ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë njohuritë që ju nevojiten për të bërë zgjedhjen e duhur për investimet tuaja automobilistike.

Ekspertiza dhe përvoja

Ekipi ynë i teknikëve shumë të kualifikuar dhe me përvojë të automobilave është shtylla kurrizore e funksionimit tonë. Me një pasuri të njohurive në mekanikën e automobilave dhe mjetet më të fundit diagnostikuese në dispozicion, ata janë të pajisur më së miri për të kryer kontrolle teknike thelbësore në automjetet e të gjitha markave dhe modeleve. Ekspertiza e tyre na lejon të identifikojmë problemet e mundshme, të mëdha dhe të vogla, duke garantuar sigurinë dhe jetëgjatësinë e automjeteve tuaja.

Ndihmë në rrugë

Shërbimi ynë i asistencës në rrugë është i disponueshëm 24/7 për të ofruar ndihmë të shpejtë dhe të besueshme, sa herë që hasni probleme të lidhura me automjetin në rrugë.

Sigurim shëndetësor

Ne gjithashtu ofrojmë sigurim shëndetësor për të gjithë shoferët.

Galeria

Kontakt

Adresa

Turistiçka 1, Strugë, Maqedonia e Veriut

Email

eurocontrol.struga@gmail.com

Na telefononi:

+389 78 327 732

Loading
Your message has been sent. Thank you!